

Steadfast Professional Development Days

Broker Best Practice 5: Regulation – Shaping the Future

Supporting you with all you need to know to be the best broker you can be this year & beyond

April 2022

Agenda - Cairns

Presenters: Glenn Schultz, Sheila Baker, Graham Cassidy, Nick Cook

8:00 am	Arrival coffee and tea - Sponsor Expo	30 mins
8:30 am	Introduction & agenda	10 mins
8:50 am	 A look at the regulatory year just passed & the year ahead – what should you have in place now? Working group activity 	25 mins
9:05 am	New insurance broking and premium funding Codes of Practice – what you need to know in respect to the final draft of both codes	20 mins
9:25 am	 Steadfast Positions – how do they support good broking? The voice of the customer 	25 mins
9:50 am	Morning tea – Sponsor Expo	30 mins
10:20 am	The move is on – transition from General to Personal Advice	25 mins
10:45 am	 Inquiry into broker remuneration – the future of commissions Working Group Activity 	25 mins
11:10 am	Attracting & Retaining talent – will the "big resignation" impact insurance broking?	25 mins
11:35 am	Culture is key The Insurance Brokers Code Compliance Committee Report	25 mins
12:00 pm	Lunch – Sponsor Expo	30 mins
12:30 pm	COVID BI Claims Update	20 mins
12:50 pm	Misrepresentation & Duty of Disclosure	20 mins
1:10 pm	Open Forum & Workgroup Activity	20 mins
1:30 pm	Key information to take away	10 mins
1:40 - 1:45	Wrap up & close	5 mins

CPD Rating

Total time (including breaks) = 5.75 hrs CPD content = 255 mins - (4.25 hrs)

CPD points = 4.25