### Wednesday 21 May: Pre-Conference Workshop

|          | Registration and Speaker Support Open   | 12:00 - 4:00 PM   |
|----------|---|---|
| 12:00 PM | Lunch - Promenade 1st Floor   | (60 mins)   |
|          | Room: Latrobe Ballroom  |   |
| 1:00 PM  | Workshop Introduction Ben Campbell   AITD, CEO (10 mins)  |   |
| 1:10 PM  | Impactful Storytelling to Captivate your Audience Johanna Kerrigan   Be Learning Pty Ltd (20 mins)  |   |
| 1:30 PM  | Move to next session  |   |
|          | Session 1: Latrobe Ballroom   | Session 2: Fitzroy Ballroom   |
| 1:35 PM  | Professionalising L&D: upskilling ourselves for a shifting future Michelle Parry–Slater   Kairos Modern Learning (30 mins)                          | Empowering our People with AI for Personal<br>Productivity<br>Jemma Hirst   Grant Thornton Australia (30 mins)                                    |
| 2:05 PM  | Move to next session  |   |
| 2:10 PM  | 23 Essentials of Effective Emerging Leader Programs<br>Lindsey Leigh Hobson   Lindsey Leigh Hobson<br>(30 mins)                                     | Al Embodied: A Speculation About the Role Assisted<br>Agents Will Play in the Learning Environment.<br>Ellen - Mary Terrill   Swinburne (30 mins) |
| 2:40 PM  | Move to next session  |   |
| 2:45 PM  | Building L&D Team Capabilities in AI<br>Naomi Waldron   BSI E-LEARNING PTY LTD<br>(30 mins)   | Managing L&D Projects is Softer than You Think!<br>Kestrel Stone   Elemental Projects (30 mins)   |
| 3:15 PM  | Afternoon Break - Promenade 1st Floor   | (30 mins)   |
|          | Session 1: Latrobe Ballroom   | Session 2: Fitzroy Ballroom   |
| 3:45 PM  | Ahead of the Curve: Scaling Leadership Development with Al-Powered Learning and Analytics Emma Weber   Lever – Transfer of Learning (30 mins)       | Leading Human-Centred Change in the Age of Al<br>Deanne Boules   Centre for Human Centre<br>Leadership (30 mins)                                  |
| 4:15 PM  | Move to next session  |   |
| 4:20 PM  | Panel: Al in Action - Strategies for Workplace Adoption and Impact Presenters: Queensland University of Technology, eLearning Solutions, others TBC | From Passive to Personalised: Creating Adaptive<br>Online Learning Experiences<br>Sarah Mateljan   LawCPD / GenLearn (30 mins)                    |
| 4:50 PM  | Workshop Close  |   |
| 5:30 PM  | AITD VIC Hosted Conference Networking Event<br>Location to be revealed soon   |   |

### Thursday 22 May: Conference Day One

|                      |  | 200111-100711  |
|----------------------|--|--|
| 8:00 AM              | Registration and Speaker Support Open  | 8:00 AM - 4:00 PM  |
|                      | Plenary Session 1: Grand Ballroom  |  |
|                      | MC: Nigel Collin   |  |
| 9:00 AM              | Welcome to Day One<br>Abbie Taylor   AITD, National President (15 mins)  |  |
| 9:15 AM              | Using Competitive Advantage to Empower Learning and Maximize Performance Will Thalheimer   Work-Learning Research LLC (45 mins)                            |  |
| 10:00 AM             | Reflection and Networking Session Anneli Blundell (10 mins)  |  |
| 10:10 AM             | Uncharted Ice Workshop<br>James Castrission   MyAdventure Group (45 mins)  |  |
| 10:55 AM             | Morning Break - Sofi's Lounge  | (30 mins)  |
|                      | Concurrent Session 1: Grand Ballroom   | Concurrent Session 1: Latrobe Ballroom   |
| 11:25 AM             | Learning with the Brain in Mind - Applying the<br>Neuroscience of Adult Learning<br>Loretta Mitchell   Neu Perspectives (20 mins)                          | From Scary Science to Work Bestie: Why Our Future<br>Generations Need You to Make Friends with Al<br>Amanda Barnard   Amanda Barnard (20 mins) |
| 11:45 AM             | Move to next session   |  |
| 11:50 AM             | Empowering Victorian Electorate Officers to Support Democracy: A Comprehensive Workforce Capability Uplift Voula Andritsos & Lauren Hopley   Parliament of | The Data and Digital Capability Uplift Saga: Empowering Over 7000 People Catriona Malcolm & Selina McKay   Westpac Group                       |
|                      | Victoria (20 mins)   | (20 mins)  |
| 12:10 PM             |  |  |
| 12:10 PM<br>12:15 PM | Victoria (20 mins)   |  |
|                      | Victoria (20 mins)  Move to next session  The Future is Now - The L&D Paradigm Shift   | (20 mins)  Revolutionising Learning Design: Empowering Efficiency and Agility  |
| 12:15 PM             | Victoria (20 mins)  Move to next session  The Future is Now - The L&D Paradigm Shift David Smith   Ampol (20 mins)   | (20 mins)  Revolutionising Learning Design: Empowering Efficiency and Agility  |

# Thursday 22 May: Conference Day One continued

|         | Concurrent Session 2: Grand Ballroom  | Concurrent Session 2: Latrobe Ballroom  |
|---------|---|---|
| 2:00 PM | L&D's Role in Shaping an Adaptive Workforce<br>Beth Hall   Culture Edge (20 mins)   | Case Study - Professional Learning or Learning the Profession? Jonathan Jones   Institute of Public Works Engineering Australasia (20 mins)         |
| 2:20 PM | Move to next session  |   |
| 2:25 PM | Maximum Bang, Minimum Buck - How to Get the<br>Most from Your Learning Dollar<br>Christine Khor   Peeplcoach (20 mins)  | Closing the Performance Perception Gap with<br>Personalised Learning<br>Lee Roulston   Thinka (20 mins)   |
| 2:45 PM | Move to next session  |   |
| 2:50 PM | REIMAGINE L&D: Ethical AI Strategies to Empower<br>Learning and Adapt in an Agile World<br>Tracy Sheen   The Digital Guide (30 mins)                                  | The Brilliant Difference: Einstein, Neurodiversity and the Future of Workplace Inclusivity Elizabeth Fleming–Jones   Australian Red Cross (20 mins) |
| 3:10 PM | Move to next session  |   |
| 3:15 PM | Leveraging Al Conversational Agents in Facilitated Training:<br>Enhancing De-escalation Skills through Real-world Simulations<br>Ryan Byrne   Sydney Trains (20 mins) | Every Leader Needs to Know How to Coach Their<br>People<br>Mandy Geddes   IECL (20 mins)  |
| 3:35 PM | Afternoon Break - Sofi's Lounge   | (30 mins)   |
|         | Plenary Session 2: Grand Ballroom   |   |
| 4:05 PM | Just Rock It! Sonia McDonald   LeadershipHQ (45 mins)   |   |
| 4:50 PM | Day One Close   |   |
| 6:00 PM | Networking Drinks   | 6:00 - 7:30 PM  |
| 7:30 PM | AITD Excellence Awards Dinner   | 7:30 - 11:00 PM   |

## Friday 23 May: Conference Day Two

| 7:30 AM  | AITD State Breakfasts  | 7:30 AM - 8:30 AM  |
|----------|--|--|
| 8:00 AM  | Registration and Speaker Support Open  | 8:00 AM - 2:00 PM  |
|          | Plenary Session 3: Grand Ballroom  |  |
|          | MC: Ally Nitschke  |  |
| 8:50 AM  | Welcome to Day Two & AITD Life Member Announcement (10 mins)   |  |
| 9:05 AM  | Session Title TBC Ryan Powell   Bunnings (40 mins)   |  |
| 9:45 AM  | Reflection and Networking Session Tony Sloman (10 mins)  |  |
| 9:55 AM  | National AITD L&D Capability Framework Launch<br>Lisa Elias, Kate Fraser & Catriona Malcolm (40 mins)            |  |
| 10:35 AM | Morning Break - Sofi's Lounge  | (30 mins)  |
|          | Concurrent Session 3: Grand Ballroom   | Concurrent Session 3: Latrobe Ballroom   |
| 11:05 AM | Elevating Audience Engagement: Moving Beyond<br>Pair and Share<br>Anneli Blundell   Anneliblundell.com (20 mins) | Cultivating Growth Culture within Learning & Development: Supporting Lovisa's Global Expansion DJuna Smith   Lovisa Pty Ltd (20 mins)                  |
| 11:25 AM | Move to next session   |  |
| 11:30 AM | Building Future Capabilities at Scale<br>Millie Law   ANZ (20 mins)  | Mandatory Training: A Review of Best Practices Zoe Youl   Ausmed Education (20 mins)   |
| 11:50 AM | Move to next session   |  |
| 11:55 AM | Gamifying Sales Training That Delivers Results<br>Vaughan O'Leary   KPMG (20 mins)                               | Incorporating GenAl into a Learning Platform: Success,<br>Challenges and Learnings (Interactive Session)<br>Mark Eggers & Lachy Gray   Yarno (20 mins) |
| 12:15 PM | Move to next session   |  |
| 12:20 PM | Career Clarity Drives Leadership Development - A Case<br>Study<br>Kate Smyth   Haigh's Chocolates (20 mins)      | Bridging the Tech Skills Gap: Driving Competitive<br>Advantage Through Upskilling, Reskilling and Diversity<br>Kade Brown   RMIT Online (20 mins)      |
| 12:40 PM | Lunch - Sofi's Lounge  | (70 mins)  |

### Friday 23 May: Conference Day Two continued

|         | Concurrent Session 4: Grand Ballroom   | Concurrent Session 4: Latrobe Ballroom  |  |
|---------|--|---|--|
| 1:50 PM | Building a Learning Culture from Scratch - A Case<br>Study<br>Felicity Harrison   Ego Pharmaceuticals (20 mins)  | The Climate Governance Education Ecosystem – A<br>Case Study in Blended Learning<br>Neil Von Heupt   Australian Institute of Company Directors<br>(20 mins)                             |  |
| 2:10 PM | Move to next session   |   |  |
| 2:15 PM | Reimagining Performance and Career Development:<br>Maximising Your L&D Impact<br>Johanna Kerrigan   Be Learning Pty Ltd (20min)  | "If only I could clone myself!" Building your Custom<br>AI Dream Team for Effortless Workflow<br>Joanna Smith   Pukeko Learning Solutions (20min)                                       |  |
| 2:35 PM | Move to next session   |   |  |
| 2:40 PM | Integrating Work-based Learning and Career Progression. A Case Study of Allianz Australia's New Personal Injury My Career Program Tiffany Muirhead   Allianz (20 mins) | DIY AI - Explore Practical Solutions to Transform Learning<br>Experiences and Improve Workflow Capabilities<br>Kathryn McGilvray   eLearning Educational Solutions Pty<br>Ltd (20 mins) |  |
| 3:00 PM | Move to next session   |   |  |
| 3:05 PM | Leading Volunteers - Training Staff for an Adaptive<br>Future<br>Melissa Green   Legacy (20 mins)  | Al-Powered Learning: Becoming L&D Prompt Engineers<br>for the Future<br>Denise Meyerson   Focus Learning Group (20 mins)  |  |
| 3:25 PM | Move to next session   | Move to next session  |  |
|         | Plenary Session 4: Grand Ballroom  |   |  |
| 3:30 PM | Lego® Serious Play® Mei-Ling Chin   Fair Play LSP (45 mins)  |   |  |
| 4:15 PM | Conference Wrap Up   |   |  |
| 4:30 PM | Conference Close   |   |  |