Wednesday 12 June: Pre-Conference Workshop

12:00 PM	Registration and Speaker Support Open	12:00 - 4:00 PM
	Room: Exhibition Hall	
	Workshop Introduction	1:00 PM
1:10 PM	Transforming a Conference Through Play, Improvisation and Connection Cathryn Lloyd Maverick Minds (30 mins)	
1:40 PM	Move to next session	
	Session 1: Exhibition Hall	Session 2: Gallery Room
1:45 PM	A Case Study on Red Wolf Academy: Manage with Confidence Program Alicia Lykos Red Wolf Academy (30 mins)	Shifting the Focus to Enabling Business Performance Through a Campaign-Based Approach to Learning Ryan Byrne Sydney Trains (30 mins)
2:15 PM	Move to next session	
2:20 PM	The L&D Leader's Playbook for Influence, Credibility and Impact Michelle Ockers Learning Uncut (30 mins)	Navigating Tomorrow, Today: Igniting Employee Passion for Career Development Victoria Jones UniSuper (30 mins)
2:50 PM	Move to next session	
2:55 PM	The New World of Al in Learning, Development and Coaching Christine Khor Peeplcoach (30 mins)	Inclusion and Belonging in Hybrid Organisations Sean Badley Thinka (30 mins)
	Afternoon Break	3:25 PM
3:55 PM	How to Use Technology to Super-Charge L&D Experiences (For You AND Your Learners!) Tessa Kowaliw Circle Round (30 mins)	Mines Rescue Blended Learning Solutions Marc Grayson Mines Rescue (30 mins)
4:25 PM	Move to next session	
4:30 PM	Project Management in Learning and Development: Strategies for Success Kiersten Rodionoff NSW Public Service Commission (30 mins)	From Awareness to Action: Driving Inclusion Initiatives Sonali Dsilva Equality Consulting (30 mins)
	Workshop Close	5:00 PM
	AITD SA Divisional Council Hosted Networking Education Malt Shovel Tap House, Adelaide Festival Centre	6:00 = 8:30 PM

12-14 June 2024 | Adelaide SA

Thursday 13 June: Day 1

8:00 AM	Registration and Speaker Support Open 8:00 AM - 4:00 PM		
	Plenary Session 1: Hickinbotham Hall		
	Welcome to Day 1	9:00 AM	
	How to Lower Training and Development Barriers with Universal Design for Learning Thomas J. Tobin University of Wisconsin-Madison (60 mins)		
9:15 AM			
		·	
10:15 AM	VET + Digital Capability		
	Lisa Bale Future Skills Organisation (45 mins)		
	W 1 5 1	11.00.444	
	Morning Break	11:00 AM	
	Concurrent Session 1: Hickinbotham Hall	Concurrent Session 1: Exhibition Hall	
	Crafting Resourceful Learning Solutions for	Predictive Support: How learning Analytics	
11:30 AM	Success Cat Malcolm Westpac Group (50 mins)	Can Support Early and Targeted Interventions Peter Hawkins Global Vision Media (50 mins)	
12:20 BM		Teter Hawkins Clobal Vision Media (50 mins)	
12:20 PM			
12:25 PM	The Language of Generations: Conversations and Learnings	Discover YCS: Onboarding at Youth Cancer Services	
	Jessica Otto Isuzu UTE Australia (50 mins)	Andrew Napier Learning Plan (50 mins)	
	Lunch Sponsored by	Coaching 1:15 PM	
	Lunch Sponsored by		
		Centre	
	Concurrent Session 2: Hickinbotham Hall	Concurrent Session 2: Exhibition Hall	
	Concurrent Session 2: Hickinbotham Hall Sparking Motivation to Learn	Concurrent Session 2: Exhibition Hall Project Work: Positive Staff Engagement	
2:00 PM	Sparking Motivation to Learn	Concurrent Session 2: Exhibition Hall Project Work: Positive Staff Engagement Through Transformative Learning	
	Sparking Motivation to Learn Cathy Sanders Acciona (50 mins)	Concurrent Session 2: Exhibition Hall Project Work: Positive Staff Engagement	
2:00 PM 2:50 PM	Sparking Motivation to Learn Cathy Sanders Acciona (50 mins) Move to next session	Concurrent Session 2: Exhibition Hall Project Work: Positive Staff Engagement Through Transformative Learning Ryan Gifford Royal Australian Navy (50 mins)	
2:50 PM	Sparking Motivation to Learn Cathy Sanders Acciona (50 mins) Move to next session The Learning Wave	Concurrent Session 2: Exhibition Hall Project Work: Positive Staff Engagement Through Transformative Learning Ryan Gifford Royal Australian Navy (50 mins) Equipping Employees for the Future in an	
	Sparking Motivation to Learn Cathy Sanders Acciona (50 mins) Move to next session	Concurrent Session 2: Exhibition Hall Project Work: Positive Staff Engagement Through Transformative Learning Ryan Gifford Royal Australian Navy (50 mins)	
2:50 PM	Sparking Motivation to Learn Cathy Sanders Acciona (50 mins) Move to next session The Learning Wave Andrew Komoder Western Sydney University (50 mins)	Concurrent Session 2: Exhibition Hall Project Work: Positive Staff Engagement Through Transformative Learning Ryan Gifford Royal Australian Navy (50 mins) Equipping Employees for the Future in an Ongoing Disrupted Workplace Phillip Campbell enigmaFIT Corporation (50 mins)	
2:50 PM	Sparking Motivation to Learn Cathy Sanders Acciona (50 mins) Move to next session The Learning Wave Andrew Komoder Western Sydney University (50 mins) Afternoon Break	Concurrent Session 2: Exhibition Hall Project Work: Positive Staff Engagement Through Transformative Learning Ryan Gifford Royal Australian Navy (50 mins) Equipping Employees for the Future in an Ongoing Disrupted Workplace Phillip Campbell enigmaFIT Corporation (50 mins) 3:45 PM	
2:50 PM	Sparking Motivation to Learn Cathy Sanders Acciona (50 mins) Move to next session The Learning Wave Andrew Komoder Western Sydney University (50 mins)	Concurrent Session 2: Exhibition Hall Project Work: Positive Staff Engagement Through Transformative Learning Ryan Gifford Royal Australian Navy (50 mins) Equipping Employees for the Future in an Ongoing Disrupted Workplace Phillip Campbell enigmaFIT Corporation (50 mins)	
2:50 PM 2:55 PM	Sparking Motivation to Learn Cathy Sanders Acciona (50 mins) Move to next session The Learning Wave Andrew Komoder Western Sydney University (50 mins) Afternoon Break	Concurrent Session 2: Exhibition Hall Project Work: Positive Staff Engagement Through Transformative Learning Ryan Gifford Royal Australian Navy (50 mins) Equipping Employees for the Future in an Ongoing Disrupted Workplace Phillip Campbell enigmaFIT Corporation (50 mins) 3:45 PM Concurrent Session 3: Exhibition Hall Learning Development: A Key Pillar for Change	
2:50 PM	Sparking Motivation to Learn Cathy Sanders Acciona (50 mins) Move to next session The Learning Wave Andrew Komoder Western Sydney University (50 mins) Afternoon Break Concurrent Session 3: Hickinbotham Hall	Concurrent Session 2: Exhibition Hall Project Work: Positive Staff Engagement Through Transformative Learning Ryan Gifford Royal Australian Navy (50 mins) Equipping Employees for the Future in an Ongoing Disrupted Workplace Phillip Campbell enigmaFIT Corporation (50 mins) 3:45 PM Concurrent Session 3: Exhibition Hall	
2:50 PM 2:55 PM	Sparking Motivation to Learn Cathy Sanders Acciona (50 mins) Move to next session The Learning Wave Andrew Komoder Western Sydney University (50 mins) Afternoon Break Concurrent Session 3: Hickinbotham Hall Working on Our Inner L&D Game	Concurrent Session 2: Exhibition Hall Project Work: Positive Staff Engagement Through Transformative Learning Ryan Gifford Royal Australian Navy (50 mins) Equipping Employees for the Future in an Ongoing Disrupted Workplace Phillip Campbell enigmaFIT Corporation (50 mins) 3:45 PM Concurrent Session 3: Exhibition Hall Learning Development: A Key Pillar for Change Lozanne Pretorius Mitsubishi Motors Australia	
2:50 PM 2:55 PM 4:10 PM	Sparking Motivation to Learn Cathy Sanders Acciona (50 mins) Move to next session The Learning Wave Andrew Komoder Western Sydney University (50 mins) Afternoon Break Concurrent Session 3: Hickinbotham Hall Working on Our Inner L&D Game Michelle Ockers Learning Uncut (50 mins)	Concurrent Session 2: Exhibition Hall Project Work: Positive Staff Engagement Through Transformative Learning Ryan Gifford Royal Australian Navy (50 mins) Equipping Employees for the Future in an Ongoing Disrupted Workplace Phillip Campbell enigmaFIT Corporation (50 mins) 3:45 PM Concurrent Session 3: Exhibition Hall Learning Development: A Key Pillar for Change Lozanne Pretorius Mitsubishi Motors Australia	
2:50 PM 2:55 PM 4:10 PM	Sparking Motivation to Learn Cathy Sanders Acciona (50 mins) Move to next session The Learning Wave Andrew Komoder Western Sydney University (50 mins) Afternoon Break Concurrent Session 3: Hickinbotham Hall Working on Our Inner L&D Game Michelle Ockers Learning Uncut (50 mins) Move to next session Plenary Session 2: Hickinbotham Hall	Concurrent Session 2: Exhibition Hall Project Work: Positive Staff Engagement Through Transformative Learning Ryan Gifford Royal Australian Navy (50 mins) Equipping Employees for the Future in an Ongoing Disrupted Workplace Phillip Campbell enigmaFIT Corporation (50 mins) 3:45 PM Concurrent Session 3: Exhibition Hall Learning Development: A Key Pillar for Change Lozanne Pretorius Mitsubishi Motors Australia (50 mins)	
2:50 PM 2:55 PM 4:10 PM	Sparking Motivation to Learn Cathy Sanders Acciona (50 mins) Move to next session The Learning Wave Andrew Komoder Western Sydney University (50 mins) Afternoon Break Concurrent Session 3: Hickinbotham Hall Working on Our Inner L&D Game Michelle Ockers Learning Uncut (50 mins) Move to next session Plenary Session 2: Hickinbotham Hall Effective Marketing of Your L&D Skills for Future	Concurrent Session 2: Exhibition Hall Project Work: Positive Staff Engagement Through Transformative Learning Ryan Gifford Royal Australian Navy (50 mins) Equipping Employees for the Future in an Ongoing Disrupted Workplace Phillip Campbell enigmaFIT Corporation (50 mins) 3:45 PM Concurrent Session 3: Exhibition Hall Learning Development: A Key Pillar for Change Lozanne Pretorius Mitsubishi Motors Australia (50 mins)	
2:50 PM 2:55 PM 4:10 PM 5:00 PM	Sparking Motivation to Learn Cathy Sanders Acciona (50 mins) Move to next session The Learning Wave Andrew Komoder Western Sydney University (50 mins) Afternoon Break Concurrent Session 3: Hickinbotham Hall Working on Our Inner L&D Game Michelle Ockers Learning Uncut (50 mins) Move to next session Plenary Session 2: Hickinbotham Hall	Concurrent Session 2: Exhibition Hall Project Work: Positive Staff Engagement Through Transformative Learning Ryan Gifford Royal Australian Navy (50 mins) Equipping Employees for the Future in an Ongoing Disrupted Workplace Phillip Campbell enigmaFIT Corporation (50 mins) 3:45 PM Concurrent Session 3: Exhibition Hall Learning Development: A Key Pillar for Change Lozanne Pretorius Mitsubishi Motors Australia (50 mins)	

Friday 14 June: Day 2

8:00 AM	Registration and Speaker Support Open	8:00 AM - 2:00 PM	
	Plenary Session 3: Hickinbotham Hall		
	Welcome to Day 2	9:00 AM	
9:05 AM	Wired to Grow: The Neuroscience of Learning Britt Andreatta Brain Aware Training Inc (55 mins)		
10:00 AM	Reframing the Future Workforce Alicia Kouparitsas & Ian Handley WithYouWithMe (45 mins)		
	Morning Break 10:45 AM		
	Concurrent Session 4: Hickinbotham Hall	Concurrent Session 4: Exhibition Hall	
11:15 AM	Keeping It Simple What Makes a Real Difference at the Executive table Jane Calleja Weber (50 mins)	VR: Removing the Façade to Create Learning Authenticity Andrew Miedler Elev8 Learning (50 mins)	
12:05 PM	Move to next session		
12:10 PM	What Do Plain Language Training Materials Look Like? Greg Moriarty Plain English Foundation (50 mins)	SPOCS: Small Private Online Courses - Social Learning at Scale Mehri Doyle Dept. of Foreign Affairs and Trade (50 mins)	
	Lunch	1:00 PM	
	Concurrent Session 5: Hickinbotham Hall	Concurrent Session 5: Exhibition Hall	
2:15 PM	Can We Move Past Learning Styles, Please? Sarah-Louise Herring Moët Hennessy (50 mins)	Embedding Technical Innovation in a Large- Scale Learning Project Mary Hetherington Transport for NSW (50 mins)	
3:05 PM	Move to next session		
3:10 PM	Creating a Competence-based Learning Organisation Wayne Reynolds Fugro (50 mins)	The Way of the Future: How L&D is Changing and How to Navigate It Successfully Erica Bagshaw The Colin James Method (50 mins)	
4:00 PM	Move to next session		
	Plenary Session 4: Hickinbotham Hall		
4:05 PM	Empowering Excellence: Redefining Workplace Learning for Today and Tomorrow's Demands. Charles Jennings Duntroon Consultants (45 mins)		
	Conference Wrap Up	4:50 PM	
	Conference Close	5:00 PM	